You cannot place an order from your country. United States

Vaavud szélmérő okostelefonhoz

M_V_001

Új

Szélmérő kiegészítő okostelefonokhoz

Bővebb leírás

Megrendelhető

KÉRDÉS, ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Információ

A tartós használatra tervezett, elektronika mentes Vaavud szélmérő segítségével okostelefonját kifinomult meteorológiai ezközzé alakíthatja át. Egyaránt kompatibilis iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, Samsung Galaxy S3, S4, HTC One és Google Nexus 5 készülékekkel.

Kompatibilitás

A Vaavud szélmérő minden fajta iPhone-nal működik 4-estől felefelé és minden iPad készülékkel 2-estől kezdve, amelyen iOS 6 vagy 7 fut.

Android telefonok közül megerősítették, hogy működik a következőkkel: Samsung Galaxy S3 ésS4, HTC one és Google Nexus 5, és ezen kívül még számos más készülékkel is. Tekintse meg ezt az oldalt, ahol megtalálja a teljes listát.

Formatervezés

Red Vaavud - sideview

A Vaavud tervezői a professzionális csészés szélmérőket vették alapul, de három csésze helyett csak kettőt tervezetek rá, hogy zsebben könnyen elférjen. Az egybe öntött rotor és alacsony surlódású teflonozott csapágy rendkívül tartóssá teszi a Vaavud szélmérőt. Ha homok vagy piszok megy bele, vízzel könnyen tisztítható. A Vaavud szélmérő valóban bírja a kiképzést.

A Vaavud applikáció

A Vaavud app egyértelmű képet ad az átlagos, az aktuális és a maximális szélsebességről és egy real time grafikon mutatja mindezt. Ez tulajdonképen a világon az első real time grafikon kijelző amely kézi szélmérő használatával készül! A grafikon gördíthető és kinagyítható, ha valamit jobban szemügyre akarunk venni.

A mértékegységet könnyedén meg lehet változtatni, csak rá kell koppintani a képernyőre. (Választható mértékegységek : m/s, Kmh, mph, Kts és Bft.)

Élő térkép seítségével láthatóak a többi Vaavud felhasználó által világszerte mért adatok. A measurment menüpontra koppintva előjönnek a részletek és a helyszin térképének kicsinyített nézete. Koppintson a kicsinyített térképre a nagyobb képért illetve a mérés pontos helyéért, vagy koppintson egy közeli mérésre a listán annak a részleteiért.

Az applikációhoz folyamatosan bűvülő funkciók várhatóak. A korábbi mérések eredményei is hamarosan elérhetőek lesznek, illetve ezt újabb funkciók követik majd. Vaavud szélmérőjét használhatja a Weendy apllikációval együttesen is és így beléphet a világ leggyorsabban növekvő közösségi alapú időjárásjelző hálózatába.

Pontosság

Vaavud in Wind tunnel

A Vaavud szélmérő 2 és 20* m/s közötti skálán mér. A hibahatár +/- 4% vagy 0.2 m/s. A szélmérőt a Dán Műszaki Egyetem professzionális szélcsatornájában tesztelték és kalibrálták.

Csésze alakú formatervezés miatt a Vaavud szélmérőt nem befolyásolja a szélirány változása (ellentétben a propeller formájú szélmérőkkel, amelyeket pontosan a széliránnyal ellentétesen kell tartani ahhoz hogy pontos mérést kapjunk). A Vaavud applikáció a telefon más szenzoraival is kapcsolatban áll, hogy megbizonyosodjon róla, megfelelően tartja az eszközt, így minimálisra csökkenthető a hibás mérés esélye.

* iPhone 5 illetve iPhone 5 utáni készülékek esetében a mérési tartomány 24m/s -ig terjed.

VIDEÓ BEMUTATÓ