AirCross U Prime2 EN/LTF-A Siklóernyő

Új

Biztonságos első ernyőd!

Bővebb leírás

Megrendelhető

KÉRDÉS, ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

1 790€

  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL

Információ

U Prime EN/LTF A

Az U Prime azoknak készült, akik még csak ismerkednek a siklóernyőzés világával. Számukra kínál kényelemet és biztonságot. 100%-ig bízhatsz benne, mert maximális passzív biztonságra tervezték, az első perctől élvezet vele a repülés. Az U Prime tökéletes választás kezdőknek és azoknak, akik csak alkalmanként repülnek.

Könnyű start

A kupola feltöltődése és a start fázis gyakran a legkritikusabb, de az U Prime-mal mindez könnyen megy. Az U Prime nagyon könnyű. Minél könnyebb a kupola, annál könnyebben startol. Az "S" méret csupán 4,5kg! A könnyűség nem megy a minőség, vagy a tartósság rovására, mivel a kupolához a legújabb könnyű, de tartós "38 g/m² D20 Dominico" anyagot használják, a belépő élhez pedig "42 g/m² D30"-at. A Nylon merevítő pálcák tökéletes alakban tartják a belépőélt.

Kényelem és széles biztonsági sáv

Az U Prime több műszaki megoldása is a passzív biztonság elérését szolgálja. Az orr merevítő Nylon pálcák, a tökéletes elhelyezkedésű beömlő és átömlő nyílások magas belső nyomást és ezáltal kupolastabilitást biztosítanak a teljes sebességtartományban. Az újonnan tervezett szárnyprofil stabilitást ad turbulens viszonyok közt is. Megszámlálhatatlan teszt- és összehasonlító repülés alapján állították be az U Prime trimmhelyzetét, ami így agilis viselkedés mellett is csillapított kilengéssel repül.

Egy mindenkiért

Az ernyő fent leírt türelmes viselkedése nem jelenti azt, hogy az U Prime csak kezdők számára megfelelő. Frissen végzett növendékkeknek, akik magas passzív biztonságú ernyővel kívánnak távokat replüni, szintén ajánlott az U Prime. A "V-rip" diagonál merevítés eredményeképpen csökkentett zsinórzat révén minimális az U Prime légellenállása, így jó a siklószáma és nagy végsebessége. Az U Prime a felhasználhatóság széles skáláját biztosítja. Megbízható társad a kiképzés alatt és sok örömet szerez majd első felfedező repüléseid során is.

Az ernyőről készül videomegtekintéséhez katints ide!