Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

Ozone "KONA2" PG/PPG siklóernyő

Új

BUZZ Z6 + POWER

Bővebb leírás

KÉRDÉS, ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
  • 22
  • 27
  • 24
  • 26
  • 29
  • 31

Adatlap

Vetített oldalviszony3.62
Kiterített oldalviszony5.16
Cellaszám48
KategóriaDGAC / EN-B*
Legkisebb méret súlya4.31
Legnagyobb méret súlya5.68

Információ

A „Kona2” a „Buzz Z6” alapjaira épül, tartalmazza ugyanazon fejlesztéseket, a jó teljesítményt, biztonságot és kényelmet.
A „Kona2” gyalog és motoros repülésre is alkalmas!

A „Kona2” megőrizte elődjének jellemző tulajdonságait pl. az oldalviszony tekintetében, mivel a fejlesztők célja az volt, hogy a teljesítményt ne a biztonság rovására növeljék. Más megoldásokra koncentráltak, mint pl. a légellenállás csökkentése.
A „Kona2” szárnya SharkNose kialakítású, de nem reflex profilos. A szárny geometriai kialakításánál természetesen alkalmazzák a sima ívelt felületeket biztosító „dupla 3D” formálást, korszerűsítették a belső szerkezetet és csökkentették a zsinórzat felületét.

A start a repülés egyik legkritikusabb része. Különösen igaz ez a motoros repülésre. Nagy figyelmet fordítottak ezért a „Kona2” földi kezelhetőségére. A „Kona2” könnyen töltődik, erős szélben is előrelövési hajlam nélkül emelkedik a pilóta feje fölé és szélcsendben is könnyen startol.

A „Kona2” hevederei könnyen kezelhető, hatékony trimm rendszert tartalmaznak, mely kézzel kezelhető PPG és lábgyorsítóval is használható PG repülés esetén. A „Kona2” szárnyvég kormányzással is irányítható, a hevederen lévő két kisebb méretű fékfogantyúval. A fékzsinórt vezető csigák helyzete változtatható a bekötési módnak és magasságnak megfelelően.

* A „Kona2” teljesítette a DGAC elvárásait és megfelelt az „EN 926-1” szabványú terhelési tesztnek. Az „Air Turquoise” tesztjei alapján a „Kona2” „EN-B” besorolást kapott az „EN 926-2” szabványú tesztek alapján, de csak trimm rendszer nélküli hevederrel. Ennek megfelelően a trimmes hevederrel ellátott „Kona2” PG repülési tulajdonságai csak neutrális trimmhelyzetben felelnek meg az „EN-B” kategóriának.