Ez a weboldal sütiket (cookie) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Kérem, hogy a részletekért olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat: KATTINTSON IDE

AirCross U Sport 2 Siklóernyő

Új

U Sport - a szériaosztály csúcsa

Bővebb leírás

KÉRDÉS, ÁRAJÁNLAT KÉRÉS
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL

Információ

Az U Sport azU4-es ernyő kistestvére, gyakorlatilag csak az oldalviszonyát csökkentették a híres versenyernyőnek, a legtöbb egyéb paraméter változatlan maradt.

Az ernyő tökéletes harmóniája a nagyon magas teljesítménynek, a barátságos kezelésnek és az igen magas passzív biztonsági potenciálnak. A 6,8-as oldalviszonyával nyilvánvalóan nem való gyakorlatlan pilótakezekbe, de az U4-eshez hasonlóan a felhasznált profil nagyon jóindulatú és az egyéb részletek, minta a hosszú zsinórok és a Rigid Foil rendszer kerekítik le az ernyő passzív biztonsági tulajdonságát.

Az U4-eshez hasonlóan minden fékzsinór egy Raff-rendszerben végződik, így az ernyő alacsonyabb oldalviszonya ellenére nagyon fordulékony. A fékerő viszonylag alacsony, ám a nagy testvérhez hasonlóan az áramlásleválásokat nagyon korán visszajelzi, így az ernyő optimális eszköz a versenysportba beszálló vagy megrögzött távrepülő pilóták részére.

Az U Sport két kivitelben kapható, egyszer mint szériaernyő és egyszer verseny kivitelben. A versenykivitelű (Race) változat, mely csak egy Beitener teszttel kerül a piacra, a szériaváltozathoz képest Trimmel ellátott hevederzettel és hosszabb gyorsítóval rendelkezik. A versenykivitelű változat zsinórzata 8000-es Edelrid versenyzsinórok UV védőbevonattal, mely 150 repült óránként cserére szorul. A tanúsítvánnyal rendelkező ernyőnek csak a galéria zsinórzata készül burkolatlan Dyneema zsinórokból.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK